Natti natti!

  2009-03-30 @ 22:55:33 Vardag Kommentarer (9)
Oj oj oj, vad klockan rusat iväg. Har legat och vilat mest hela kvällen, men kunde ju inte gå och lägga mej förrän jag gjort min uppdatering som jag lovat! ;) Sagt och gjort, så blev klockan massor! och det är verkligen på tiden att bege sej till sängs. Men först måste jag kila ner i källaren och hänga tvätten innan jag kan somna gott efter dagen och kvällens bravader.
Ska jag vara pigg imorrn bitti för att åka 60 mil tur och retur till Skellefteå gäller det att vara pigg och inte vara en degklump!

Så kort och gott säger vi natti natti och sov så gott på er alla!
Hoppas att ni haft en härlig start på veckan och att ni får en riktigt fin dag även imorrn!

Kramar från Malin och Asterix.


En dag på Näset!

  2009-03-30 @ 22:39:36 Vardag Kommentarer (3)
Idag har jag och Asterix varit hos farmor och farfar i Bellvik. Vi bestämde förra gången vi var där, att jag skulle komma förbi en dag där jag skulle hjälpa farmor att lägga in bilder på datorn, så att hon sedan kan lägga upp dem på sin hemsida och även Ingrid var intresserad att lära sej att skapa en blogg, där även hon kan lägga in bilder och skriva om allt som faller henne i smaken om hennes vardag. Roligt när man kan hjälpa till och även hjälpa andra att göra sånt som man själv tycker är roligt! =) Så vi har mesta delen suttit vid datorn hela dagen, men haft en mycket trevlig dag tillsammans.
Och nu farmor!! både längtar jag och väntar att du ska fylla i boken som jag fått av Ingrid idag! Det kommer att bli ett minne för livet!

- Tusen tack Ingrid!Nu ska jag även lukta gott och elda massor av ljus! ;) och se fram emot en massa spännande läsning så småningom.

- Tusen tack farmor för en jätte trevlig dag hemma hos er och med trevligt sällskap som alltid! ♥


Helgen i stugan!

  2009-03-30 @ 22:04:49 Nöjen Kommentarer (3)
Helgen som var gick givetvis fort, som alla andra helger när man är ledig!
Men en härlig helg var vad vi hade, även fast vädret inte var det bästa. Snö och en massa blåst. Men har man bara en mysig och varm stuga som man kan vara inne och elda i hela dagarna, så går det absolut ingen nöd på mej ;)
Den var toppen! Åkte dit på fredag efter jag slutat jobba, åt en god middag och tittade sedan på finalen av Let´s dance, där Magnus tog hem vinsten av glas skon. Sen var det bara en massa mys som stod på menyn. Sånt som jag älskar ;)

Lördagen var inte bättre, om vi tittar på väderfronten. Snö, snö, snö och självklart en massa blåst. Men för det klädde vi på oss för att prova på fiskelyckan. När vi väl kom oss ut på sjön, så bangade jag, när jag höll på att frysa händerna av mej innan jag ens satt maggot på kroken. Dessvärre glömde jag kameran inomhus och kunde därför inte ta de härliga bilderna när Asterix lekte med de abborrar som LG fick på kroken. Men testa sina nya overaller fick han göra iaf och dom fungerade jätte bra! =) 

Under dagen dök även Nina, Mikael, Melvin, Sam, Nisse och Kerstin upp, vilket var trevligt. Nisse och Kerstin åkte sedan hem igen, men de överiga stannade kvar till söndag, så vi kunde ha trevligt och mysigt under kvällen =)

Några bilder blev det från helgen iaf, men nästa gång kanske jag laddar upp med lite bilder av vår stuga oxå ;)



Asterix tillbringar massor av sin tid framför den varma vedspisen. Här hittade han en fin plats på "vedeldarpallen" även kallad "målarpallen"


Melvin kom givetvis in för att hälsa på oss lite =) Men främst för att han ville att han och LG skulle fara ut och köra lite skoter! ;)



Asterix påklädd och redo att åka hemåt efter en härligt helg i stugan, där han trivs som fisken i vattnet.

Foton: Privata

Soliga torsdag! ♥

  2009-03-26 @ 17:10:49 Familjen Kommentarer (19)
Torsdagen är här och jag har fått jobba dag istället för kväll ikväll =) Det känns toppen! eftersom jag inte alls gillar kvällar och inte helger för den delen heller :p Så nu inväntar vi bara att älsklingen/husse ska dyka upp. Det är det bästa med torsdagar och det man ser fram emot när måndagen drar igång och allra helst den här veckan, när vi bara gick om varann förra veckan. Då känns det som om man aldrig ses. Å för att inte tala om hur glad Asterix blir när hans husse äntligen kommer hem. Det är en syn att beskåda.

Nä, nu ska jag vispa ihop en pannkakssmet. Det är ju torsdag, men det får bli en blomkål och broccoli soppa oxå, så att mannen i huset blir mätt. Han påstår att man inte blir mätt av pannkakor.

Sen dags för lite pyssel här hemma, så jag blir klar nångång ;)

Hoppas att ni haft en härlig torsdag och får en mysig kväll!





Foto: Privat

Sele åt Asterix!

  2009-03-25 @ 18:12:07 Asterix Kommentarer (16)
Har precis beställt en sele med tillhörande koppel åt Asterix, när vi inte vann tävlingen vi var med i. Då slog vi till och köpte en själv istället ;) Men vi tog en lite med klatchigare färg! När det är mycket pasteller i sommar, så valde jag en limegrön och tänkte att det skulle han passa fint i. Han måste ju oxå få ha lite färg ;)
Nu är det bara att hoppas att jag har bättre tur med detta än vad jag haft med alla overaller jag skickat fram och tillbaka. Men enligt måtten, så ska det passa! :p



Bilder: Pupstore



Foto: Privat

Hundrackare!

  2009-03-25 @ 16:38:54 Asterix Kommentarer (7)

Är precis vad jag har! Har han kommit i nån trotsålder nu, eller vad är det frågan om? En sak vet jag och det är att vi håller på bli lite smått galen här hemma just nu :p
Känns som om han är överallt när jag inte är hemma. Vad hade han gjort igår? Jo, han hade slaktat en av mina blommor i köksfönstret och fått tag på och bitit av ena kopplet. Men tro ni att det var allt? Nej då! Inte det inte! När jag kommer hem igår kväll efter jobbet hade den lille oxå kommit sej upp på köksbänken. Vad gör jag?
Det låg grejor överallt. Där hade jag ställt de blommor jag ville ha kvar efter första slaktningen. Som tur vad dom hela, men allt annat då. Det låg plast överallt efter en påse, en hundgodispåse var sönderbiten och en massa godis fanns runt golvet, hans två nya overaller hade han oxå hittat! NEJ!!! var det första jag tänkte. Har han tuggat sönder dom oxå!? Men dom var till min stora gjädje oxå hela! Plus massor massor med annat smått och gott som låg lite överallt när jag klev in. Hoppas just nu att det är något övergående! ;)

Vad ska jag göra? När jag är hemma är han snäll som ett litet lamm, men när jag är borta så dansar råttorna på bordet!

Så här kan t.ex. se ut!





Foton: Privata

Världens gulligaste farmor!

  2009-03-23 @ 22:10:04 Familjen Kommentarer (16)
Dagen till ära har jag och Asterix tillbringat i Bellvik hos farmor och farfar. Å världens gulligaste farmor har fixat och sytt till Asterix overaller, så att han kan pinka när han har dem på sej nu ;) Vet inte hur många gånger vi fick ta på och av honom innan allt passade, så nu börjar han redan vara van dom :p

- Tusen tack och miljoner kramar till min supergulliga och snälla farmor!
Nästa besök är redan inplanerat! =)

Inte nog med att hon hjälpte mej med detta. Det bjöds även på en super smarrig middag där. En riktig festmåltid med förrätt och allt. Till förrätt fick jag en mini smörgåstårta, fast en väldigt stor sådan, med tanke på att det var jag som skulle äta upp den. Mums, så god den var! och varmrätten bestod av mesestek med världens godaste sås till. Jag rullade fram efter vi ätit klart! ;) Oj oj oj, så gott allt var! =)
Asterix fick även han gästa en massa gott han oxå ;)

Väl hemåt och hemma, drog jag svängen förbi ICA och hämtade upp ett par paket som jag inväntat till mitt projekt här hemma. Bara en leverans kvar nu och sen lite mera småfix, så ska det snart vara så gott som klart! Jag längtar! =)
Och nästa gång jag kommer farmor, så tar jag gärna med mej det vi pratade om idag! ;)




Foton: Privata

Tyvärr blev det inga bilder med overallerna på, när jag totalt glömde bort att fota efter varje provning, men det lär säkerligen dyka upp en och annan bild på honom och dom sedan ;)

Arbete blandat med fix och trix!

  2009-03-22 @ 19:20:19 Allmänt Kommentarer (11)
ja, då var det äntligen "helg". Helgen är över och jag har gjort helg för en dag! I morgon måndag kommer jag och Asterix att vara lediga och då ska vi åka till Bellvik och hälsa på hos farmor och farfar. Då kanske jag ska passa på att kolla in om dom har det där lilla extra, som Therese tipsade om till mitt projekt ;) Skulle vara super om det fanns hemma hos dem. Min lilla gulliga farmor ska nämligen hjälpa mej att försöka sy om overallerna åt Asterix imorrn, så att han kan börja att använda dom snart, så han hinner vänja sej vid dem innan det är dags för en heldag ute.

Mitt projekt då!? Är så gott som färdig med det. Gjorde det sista rycket tidigare i veckan, men väntar hem lite leveranser och vill ju då inte visa förrän jag fått till allt och allt i helhet. Så än får ni vackert vänta en liten stund till innan bilder kommer ;) Jag vet! Jag vill oxå se det nångång och börjar vara less på att inte få till allt så där fort som jag egentligen vill. Men just nu kan jag inte göra mera än att vänta att allt ska dyka upp... *suck*

LG är just nu och hjälper mej med en annan grej jag kommit på till mitt projekt. Tror även detta kommer att passa bra ;) Bara han får det färdigt, så ska här målas lite igen :p
Bäst jag hjälper honom att ställa i ordning lite inför morgondagen, när han är så snäll och hjälper mej ;)

Hoppas att ni haft en underbar helg alla ni som varit lediga och även dem som arbetat oxå för den delen ;)

    

Delad tur och mys pys!

  2009-03-21 @ 21:40:46 Allmänt Kommentarer (4)

Min lördag har jag ägnat nere på jobbet och så även med en delad tur! *suck* Men nu är den gjord och det återstår nu endast en dag kvar innan "helg" av denna "grisvecka" =) LG åkte till stugan idag, så jag och Asterix får klara oss själva inatt. Tragiskt nog är att när jag gör helg, så åker älsklingen tillbaka på sitt arbete =( Men jag får se det som så, att jag blir ledig hela fyra helger efter jag kommit mej igenom denna helg! =) å som sagt, bara en dag kvar nu! Och dom helgerna ska jag njuta, bara njuta av att få vara ledig och även hoppas och hålla tummarna på fint väder alla dessa helger! ;)

Nu har jag och Asterix kikat på Robinson å mysat och jag tror att klockan börjar närma sej sängdags för oss, så jag orkar en dag till.

Hoppas att ni haft en riktigt härlig lördag och en mysig kväll!

Kram och sov så gott på er!


Foto: Privat

Award!!!

  2009-03-21 @ 12:29:25 Vänner Kommentarer (3)
Jag har fått en Award av Petra!!
Tusen tack!
Det värmde verkligen och gjorde mej så glad! ♥
Gullig som du är! =)



Sänder den vidare till de bloggar jag följer dagligen! =)
Ni vet vilka ni är, så jag nämner ingen.
- Ingen nämd, ingen glömd! ;)

Kramar Malin

En stund i solen!

  2009-03-19 @ 13:56:18 Vardag Kommentarer (14)
Jag och Asterix har varit en sväng ner på sjön. Det var underbart väder! Solen sken och vi båda mådde så gott.
Saknades bara matsäcken och grilljärnet, sen hade allt varit i sin ordning ;) Men det får vi ta senare.
Det var både skidåkare, promenerare och fiskare ute i det härliga vädret. Härligt att man fick en fin dag när man är ledig oxå. Sånt gillas!
Det märks oxå att vädret är varmare och mycket finare, för när vi kom hem så ville inte Asterix följa med mej in. Han vill mycket hellre vara ute. Annars är det han som brukar ha bråttom in efter våra promenader. Men så är inte fallet, nu när det börjar våras ute! =)

Bjuder på några bilder!








Härliga torsdag!

  2009-03-19 @ 10:40:51 Vardag Kommentarer (4)
I morse blev det en härlig sovmorgon, men Asterix valde att vakna tidigt eftersom solen sken så härligt. Jag valde dock att sussa en stund till, när klockan var lite för tidigt. Men efter elva timmars sömn kände jag med riktigt utvilad ;)
Det blev en tidig kväll igår kväll, när jag varit sååå trött hela veckan, att ögonen gick i kors på mej. 
Men nu ska jag klä mej och ta med Asterix på en härlig promenad. Eller promanad och promenad. En sväng ner på sjön ska vi göra iaf. På önskelistan står just nu ett knä. Men vi måste absolut ut i det härliga vädret, när himlen är blå så långt ögat kan nå och det dessutom inte ser ut att blåsa något heller. Perfekt ;) 

Sen ser vi fram emot ikväll, när älsklingen/husse äntligen kommer hem igen =) Det är toppen över i:et på torsdagar de! 
Var tänkt att han skulle åka till Borga i helgen, men så blir nog inte fallet. Utan han och familjen åker nog till Östersund i morgon bitt. Varför? Livet är bra orättvist ändå. Jag kan inget annat göra, än att sända mina tankar till er och tänka på hur jobbigt ni har det just nu.

Hoppas att ni har och får en riktigt härlig torsdag och att solen även skiner på er!


Skor från Jobi

  2009-03-17 @ 21:56:59 Vardag Kommentarer (7)
Bloggade för några veckor sedan om att jag beställt skor via jobbet från Jobi och nu har den nya storleken anlänt och dessutom passar fint! Så nu ska dessa tåfflor sitta på mina fötter här hemma, när man går och står på sina fötter väldigt mycket en dag man är ledig och hemma oxå. Med en magnetisk akupunktur innersula ska nu dessa vara jätte sköna för mina fötter! Hoppas jag iaf! ;)
Än så länge känns det bra, vilket jag hoppas att det kommer att fortsätta att kännas oxå!


Foton: Privata

Jag och Asterix busar!

  2009-03-17 @ 20:24:18 Asterix Kommentarer (1)
Vi tog oss en liten bus stund jag och Asterix! =)







Foton: Privata

Hurtta - For Active Dogs

  2009-03-17 @ 19:25:11 Asterix Kommentarer (6)
Idag så kom leveransen! =) När jag kom hem på lunch idag, så hade jag paket att hämta i brevlådan till min stora glädje! Eller rättare sagt jag hade två paket att hämta! Ett på ICA oxå, men vad det var, får ni se senare ;)

I paketet som jag hade i brevlådan låg Asterix två overaller från Divine Dog som jag beställde i helgen.
Spännande tänkte jag! Undrar just om dessa ska passa, när jag redan skickat tillbaka två som inte passat.
In och prova, vilket han inte alls tyckte va lika skoj som jag ;)
Ena overallen på. Passade ju jätte bra tyckte jag! =) Men när jag tittar under honom, så funderar jag bara hur i hela fridens dagar han skall kuna pinka när han har den på sej...? Hur är min hund skapt egentligen?
Skulle inte kunna ta en storlek mindre, när den inte skulle räcka till över ryggen på honom.
Den andra overallen då? Passade fint den med, ovanpå på röda i flecce, som gör att han ska hållas ännu varmare och inte bli blöt och kall och även stå emot vind. Men samma där. För mycket tyg under magen där oxå. Hmmm....

Frågade genast mamma om hon kunde tänkas kunna sy om den lite undertill. Men hon vågade inte, för att vara rädd att förstöra dom. Så nu ska jag bara kontakta en bra sömerska som kanske kan hjälpa mej med mitt lilla problem, så han kan vara ute och och hållas varm oxå! utan att behöva frysa.






Foton: Privata



Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix