GRATTIS!!!

  2009-01-31 @ 20:46:15 Familjen Kommentarer (10)


Det har anlänt ett litet gossebarn till världen ikväll! =)
Nina och Mikael har blivit föräldrar!!!
Och Melvin storebror igen! =)
LG har blivit farbror och Nisse och Kerstin har blivit farmor och farfar.
Vilken lycka när Kerstin pratade med Mikael och tårarna bara rann!
Jag kan bara hoppas att alla tre mår bra och vad stolta ni ska vara nu! =)
Och önskar er all lycka tillsammans!

Massor massor med grattis kramar vill jag sända er
Nina, Mikael och lille "Harry".

Längtar redan nu tills jag får träffa er! ;)





Poff...

  2009-01-30 @ 11:30:58 Vardag Kommentarer (2)
Snart har hela veckan passerat och jag har varit jätte dålig med uppdatering denna vecka. Har som inte haft tid tror jag. Har jag inte jobbat, så har jag varit på vift.

Onsdag kväll tillbringade jag med Nina och son. Vi åt en godare middag, dock snabb och hämtmat, eftersom vi båda inte kände för att laga något, utan snabbt skulle det gå ;) Några parti av vårt spel hann vi oxå med och en massa massa surr, som oxå alltid hinns med och pang så springer bara tiden iväg.

Gårdagen tillbringade jag tillsammans med mamma i Östersund. Hade tid på Gå & löp kliniken angående mina fötter och övriga besvär. Nu griper man allt man kan få tag i, känns det som. För bättre måste jag bli! Och vilken undersökning dem gjorde där, mot vad dem gjort när jag gått hos ortopeden annars. Speglar och fotografering. Där fick man verkligen se hur man belastar och ser ut egentligen. Nu är det bara att vänta några veckor innan jag ska tillbaka igen.


En sväng på stan hann vi oxå med, men vi hittade inget direkt som vi kände för att handla, konstigt nog :p Utan bara lite smågrejor fann vi, som fick följa med oss hem. Men en jätte trevlig dag tillsammans med mamma hade jag igår! =) och Asterix fick vara hemma med pappa i Hoting och ha det bra han med!
Sen när vi återvände hem igen hade min efterlängtade älskling kommit hem och vi kunde ha en mys kväll och se en film innan det var dags att sova. När mörkret faller såg vi och jag var sååå förbannad innan filmen var slut och LG lika så! Men då tänker man att det finns säkert hur många som helst där ute, som lever med att bli kvinnomisshandlad! Fy, vilka hemska människor det finns!

Ja, så var fredagen här och min helg tar snart sin början! Jobbar hela helgen och kväll ikväll =( Kvällar jag jag går inte riktigt ihop! och helst inte fredag kvällar. Men det är bara att bita i det sura äpplet och se glad ut! ;)
Dags att klä sej och gå en sväng med Asterix och en sväng ut på byn innan allvaret drar igång!




Korg och krukor!

  2009-01-27 @ 22:27:22 Tävlingar Kommentarer (1)
Wilma & Friends fyller 1 år. På Design & Inredningsbloggen firas det med en tävling som Wilma & Friends sponsrar. Priset i tävlingen är en stor gummikorg gjord av återvunna bildäck och matchande krukset. På Wilma & Friends hemsida står det att man exempelvis kan använda gummikorgen som vedkorg, tidningskorg, som förvaring för grillkol eller att plantera sommarblommor i.




Vinnare utses av Wilma & Friends och tävlingen pågår fr om måndag 26/1 t o m söndag 1/2. Vinstens värde är, förutom den stora äran, 970:-

Tisdagspåhälsning!

  2009-01-27 @ 22:16:06 Vänner Kommentarer (2)
Efter jag fått i mej middagamaten, så drog jag och Asterix på en härlig promenad. Var så härligt väder, att man kunnat vara ute hur länge som helst. Men hade klätt mej alldeles på tok för varmt.
Efter vår runda tog vi en sväng förbi hos bästaste Nina och Melvin. Var så länge sen jag var förbi där, så det var verkligen på tiden =) Vi drog ett antal parti av vårt favoritspel. Nämligen Maxi Yatzy ;) och tänkas att Nina vann flest gånger ikväll. Inte illa damen :p Pratade i massor om allt och inget! Hur trevligt som helst och bäst av allt var nog vårt kvällfika som hon bjöd på ;) Inte alla som får semlor till kvällsfika inte! =) Men det fick jag tillsammans med mjölk! *mums*  och hemgjorda dessutom!
Sen bar det iväg hem igen. Lite tv fick det bli, men nu är det duschen som väntar, så att jag tar mej i säng sen. Är alldeles för dålig på att komma i säng på kvällarna, när det vankas jobb dagen efter igen. Men ska försöka komma mej iväg nu.

Och kanske att vi ses imorrn igen Nina! Då kanske vi hinner med resten som vi planerat in!? ;)


Mums... ;)

Goodiebag

  2009-01-26 @ 22:06:20 Tävlingar Kommentarer (5)
Var ett bra tag sen Trasdockan hade en tävling sist, men nu är det dags.
Goodiebagen innehåller allt från makeup hud/& kroppsvård till accessoarer & parfym.
Allt till ett värde av sammanlagt 750:-
Tävlingen avslutas kl 19.00 onsdagen den 28/1


Bitch

  2009-01-25 @ 19:06:29 Nöjen Kommentarer (7)
Ja, nu var jag där igen och fast oxå. När jag väl börjar att spela Bitch på datorn, så kan jag inte sluta. Det finns som ingen stopp på mej. Jag spelar tills jag ser bollar i alla de färger framför ögonen. Tänker hela tiden, att det där måste jag slå innan jag slutar. Vilket kan ta en hel evighet innan jag är klar. Det går som i perioder och nu är jag där igen.


Bild: www.blip.se


Bitch Deluxe står det, men det är vanliga och hederliga Bitch som jag är fast i för tillfället.

- Stoppa mej nån!?

Precis...

  2009-01-25 @ 18:58:51 Allmänt Kommentarer (2)
Bättre en fågel i handen än tio i skogen.



Marimekkoskål

  2009-01-25 @ 13:41:35 Tävlingar Kommentarer (1)
Tävla om en superfin Marimekkoskål från Iittala i Tildes dagbok. Det är den lilla, klara som är 12 cm hög. Iittalaklistermärket finns på foten, och Marimekko tryckt i botten. Givetvis är det en helt ny skål som lottas ut.

Jag är självklart med och tävlar! =)
Va med du oxå. Sista dagen och chansen idag!




Kakfat

  2009-01-25 @ 13:31:40 Tävlingar Kommentarer (1)
Måste absolut delta i tävlingen om detta härliga kakfat!
Tänk att få duka upp massor med gott på det! ;)
Tävlingen hittar ni hos Barn & Inredning och pågår till den 14/2.



Burr dag...

  2009-01-25 @ 13:21:20 Nöjen Kommentarer (2)

Burr... Idag är en sån där riktig ruggig dag, som man bara fryser på. Iaf jag! Har suttit och tittat på reprisen av Körslaget nu och bara hackat tänder. Tror inte att man tar nån promenad nu. Snön bara öser ner och man blir inte alls inpirerad av att gå ut. Senare kanske. Måste ju ta en sväng ut med Asterix, som för tillfället sitter på sin plats i vardagsrummet och spanar. Men varje gång jag tittar ut för att se vad han ser, så ser jag ingenting, eller så är jag blind.

Helgen har för övrigt varit bra! Men på tok för kort. Som vanligt de, när man är ledig. Då går allt så fort! Hade tänkt att hinna med mycket mera, men det får nog vackert vänta. Snart måndag igen och en ny vecka tar sin fart igen.
Gårdagskvällen tillbringades på berget, så Körslaget fick jag ta reprisen på idag istället.

Tack för en trevlig kväll igår Jennie! =) Och turen hem gick tok fort Emma :p

Nä, dags att göra lite nytta innan dagen är slut. Måste ner i källarn och ladda en maskin med tvätt och helst av allt skulle jag nog behövt tagit reda på lite tvätt oxå. Sånt som är så kul eller inte. Men det verkar inte göra sej själv tyvärr...



Och sen är det födelsedags middag i granngårn. Svärfar fyller år idag och svärmor imorrn, så jag får passa på att gratulera och önska dom en riktigt bra dag idag och imorrn!


Lördag hela dagen!

  2009-01-24 @ 19:39:19 Allmänt Kommentarer (1)
Denna dag har i princip inte bestått av nånting alls. Jag och Asterix tog oss en promenad ner på sjön, medan LG var ute och drog en sväng på skotern. Inte är det så ofta man ser han om helgerna, nu när skotern anlänt och mer kommer det nog att bli, skulle jag tro. Men bara han får dubbeldynan, så kan vi oxå följa med. Var vi nu ska stoppa en nyfiken Asterix nånstans...? Ikväll skippar vi promenaden, eftersom vi tog den idag. Utan nu tror jag att jag ska med mej Asterix och mysa ner oss framför tv´n och invänta Körslaget. Är ju snart final =)

För övrigt så har Asterix hittat en ny och mysig plats att ligga på.
Sittpuffen i datarummet, bredvid mej ;)


Har han inte det alldeles för härligt där han ligger och myser!? =)


Och passar precis, gör han oxå!

Min lilla sötnos! ♥

Foton: Privata


På spaning...

  2009-01-24 @ 10:46:10 Asterix Kommentarer (6)
Mot sjön. Här är en av platserna där Asterix tillbringar mycket tid när han är inne och vill hålla koll på alla som rör sej ute på sjön. Han kan stå länge länge och bara spana in allt som rör sej och blir lika glad det åker förbi en skoter, en på skidor eller varför inte en HUND! =) Då lägger han av ett skall och vill nog inget hellre, än att komma sej dit ut han med.
Tror jag ska klä mej och ta en sväng ut med honom, så han får springa av sej lite.


Här står jag och kikar in skotrarna som står nere på sjön.


Nähä... Där for dom!


Å blir man trött, kan man bara lägga ner huvudet på ryggstödet, men ändå hålla koll på allt.


Nu kommer det nån...


Jaha, du är oxå här!

Foton: Privata.

Hur många steg...?

  2009-01-21 @ 22:44:41 Tävlingar Kommentarer (5)

Är med och tävlar om en stegräknare hos Livsvinst 
I hopp om att se hur många steg jag gör på en dag, när jag tappat bort min egen stegräknare.
Tävlingen pågår till den 26 januari.
jag är med! och håller tummarna ;)


Massage

  2009-01-21 @ 20:46:12 Vardag Kommentarer (2)
Vaknade med samma onda nacke och huvud idag! =( Jäkla skit tänkte jag. Va dum nog som inte fråga sjukgymnasten när jag va dit igår, om hon hade kunnat titta och knäcka till den. Dagen gick och väldigt trögt dessutom, men på eftermiddagen fick jag hjälp =) En arbetskompis var så snäll och ställde upp. Ett liniment stift och massage just nedanför nacken gjorde susen. Det gick inte länge förrän huvudvärken släppte, men jag vågade inte titta uppåt eller åt sidorna, för att vara rädd att det inte skulle hjälpa. En härlig brännande kännsla som gjorde gott! La mej och vila en stund när jag kom hem och kände inte alls för att ta någon promenad med Asterix ikväll. Just då iaf. Men han va pigg och ville inte sova, så vi tog oss en promenad iaf. Jätte härligt väder och jätte härligt att få komma ut i friska luften.
Så nu ska jag ta och värma en värmekudde och ta med mej Asterix till soffan för myspys innan man tar en sväng in i duschen.

Håller tummarna för en piggare nacke imorrn!! ;)


Bild: Träningsspecialisten

Linnex + massage = Guld

J*vla nacke!!!

  2009-01-20 @ 19:55:35 Vardag Kommentarer (5)
har så j*vla ont i nacken idag!!! =/ vaknade i morse och kände hur ont jag hade när jag skulle ta medicinen. Böjde huvudet bakåt och AJ!!! Antingen har jag en låsning där bak, som gör att jag varken kan titta uppåt, åt sidorna eller nedåt. Eller så har jag legat på något märkligt och konstigt vis inatt, som därefter orsakat detta! Å inte nog med det. När jag har ont i den, så får jag dessutom ont i huvudet på köpet! =/ Skulle göra gott om det gick att knäcka till på något vis, annars är det bara att vackert vänta tills det går över av sej själv! Vilket jag snart hoppas på!




Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix