Semester!

  2008-10-30 @ 23:02:43 Allmänt Kommentarer (0)
Ja, i helgen var det egentligen meningen att jag skulle ha semester, men så blev inte fallet. Utan det blir jobb för hela slanten istället. Men det få gå på något vis det med. Fast nog hade jag hoppats att helgen var över alltid. Är "grisveckan" av dom alla nu! och den är ingen hit direkt.
Men jag hoppas att alla ni som kommer att fira Allhelgona eller Halloween i helgen, får en riktigt trevlig helg! Men skräm inte ihjäl varann bara! =p Få se om det kommer nån i år igen, som ringer på dörren och säger Bus eller godis! ;)

                                          

Lunchdate och Panduro

  2008-10-30 @ 22:42:32 Nöjen Kommentarer (2)
Blev en lyckad, god och en trevlig lunchdate med Nina och Melvin idag! Sen svängde vi förbi hos Therese och sötaste Luris. Där bläddrades det hejvilt i Panduro katalogen och vi har nog kommit fram till att det finns hur mycket som helst som vi skulle vilja ha och behöva ;) men det får nog bli en sållning, annars kommer det även att bli hur dyrt som helst oxå. Sen får vi nog klicka iväg vår beställning till veckan, så vi hinner få allt vi vill ha! Nog längtar man till vår lilla mysiga pysselkväll blir alltid! Och Nina! - Vi måste nog gå igenom vår korg oxå! ;)

                                             

Ett telefonsamtal!

  2008-10-30 @ 22:31:23 Allmänt Kommentarer (1)
Ha velat hit och dit länge nu, men äntligen har jag bestämt mej hur jag ska göra! Känner att jag inte har den tid och ork som krävs längre. Så idag ringde jag och en träff på måndag blir det...

                                    

Målare!

  2008-10-30 @ 20:30:39 Allmänt Kommentarer (1)
Har jag varit ikväll! Men tyvärr måste jag måla två gånger, för att få det att täcka ordentligt.
Men förarbetet är det värsta som finns. Va alldeles brun överallt innan det var dags att börja måla. Få se hur resultatet blir sen. Men sämre kan det omöjligt bli! Kan hända att det kommer en före och efter bild när jag är klar!   
                            

Veckans huvudvärk...

  2008-10-30 @ 10:27:26 Allmänt Kommentarer (0)
Hade jag när jag vaknade i morse! Måste nog börja att ställa klockan även när jag är ledig. Ha varit van att kliva upp tidigt nu, så om klockan går mot nio innan jag vaknar, så bankar mitt huvud enormt.
Men en frukost/lunch med bästaste svägerskan sen, ska nog göra susen!!  Så bäst att jag gör mej klar nu!

                                                

Mys pys...

  2008-10-29 @ 22:24:26 Familjen Kommentarer (2)
Är det här hemma nu!! =) Min efterlängtade älskling kom hem ikväll! Så han, jag och lille Asterix ha haft en riktig mys kväll ikväll! Men nu börjar klockan på att vara mycket, så jag tror att vi går och lägger oss nu.
Hoppas att ni haft en trevlig lill lördag! Natti natti!

                                    

Hygienutbildning

  2008-10-29 @ 22:18:07 Allmänt Kommentarer (0)

Ha varit på hygienutbildning på brandstationen idag. Rätt intressant att se hur mycket skit det finns egentligen. Känns som om man ska använda handdesinfektion typ jämt! Men mina händer mår verkligen inte bra av det, å allra helst inte nu när man börjar gå mot kyligare tider! Då kommer "kråkhackan" som ett fint brev på posten oxå! Men vill man slippa alla bakterier, så har man inte direkt något val! och jag har verkligen mani på mina händer! Rent, rent, rent ska det vara!

                                  


Trött i ögat.

  2008-10-28 @ 22:05:37 Familjen Kommentarer (2)
Nä, nu tackar nog jag och Asterix för oss idag och kryper till sängs. Känner mej nöjd för dagen. Och ska man orka upp imorrn, så äre nog bäst att pillra sej iväg till kudden.
                                         
Hoppas att ni haft en bra kväll och att ni sover sött inatt! Så ses vi nog imorrn igen. Saknar dessvärre min älskling här hemma! =(  men imorrn kommer han hem igen! 
                                              

Panduro...

  2008-10-28 @ 21:48:56 Nöjen Kommentarer (0)
Katalogen har anlänt idag!! och gissa om det finns mycket fint som man vill beställa! Hur ska man kunna välja ut "lite" grejor till vår pyssel kväll, när det finns så mycket att välja mellan? men lite önskemål och idéer har jag på lut iaf ;) Gäller bara att klura ut något som passar utav skogens fynd som vi hittade i helgen.
Men ett arrangemang som jag gillade och fastnade för var denna:


                              Foto: Panduro


                              Foto: Panduro

Fanns även små jätte söta paket, som man kan fixa och trixa med, som man själv vill ha dem och vips, så har man små gulliga klappar, som mer än gärna skulle få ligga och pryda fint under min gran ;)
Ja, jag kan säga att det finns hur mycket som helst helt enkelt. Julkänslor julkänslor....

                               

Asterix på jobbet!

  2008-10-28 @ 21:17:34 Asterix Kommentarer (2)
Ikväll fick Asterix vara med mej på jobbet några timmar och det tycker han om. Finns så stora ytor att springa på och för inte tala om alla gamlingar som blir sååå glada över att det kommer en hund på besök emellan åt! =)
Dom riktigt älskar det! och Asterix blir lika glad han!
men när man sprungit omkring en stund kan det vara skönt att ta en paus och vila lite.

                                            

Första snön!

  2008-10-28 @ 09:27:25 Asterix Kommentarer (1)
Var det för Asterix, när vi skulle ut i morse. Blev en rejäl tvärnit på bron när han såg hur vitt allt var! Skulle man ens kunna sätta ner sina små tassar på detta? men det gick faktiskt =)
Fast det vara inte allt för lika lätt att hitta en bra plats att göra sina behov på. (förstår nu vad du menade T).
Nä, han tyckte nog att de va bättre om vi gick in igen, när han varken kunde sätta sej ner eller stå med alla fyra tassar på en och samma gång. Men det fixade sej till slut och han är nog snart van vi snön oxå!


                                                   

Kärt återseende!

  2008-10-27 @ 23:13:34 Vänner Kommentarer (1)
Blev det ikväll när Melvin kom och hälsade på! Asterix blev helt överlycklig! Han visste inte hur glad och lycklig han skulle vara. Men så var det hela två veckor sen sist oxå, så det var inte så konstigt.

Ni få ursäkta den den dåliga kvalitén på bilderna. Men min digitalkamera vill helt plötsligt inte tömmas på bilder, så måste använda mobilen. Och har tyvärr inte lärt mej alla inställningar inom fotografering med den än =/ Hoppas på att datorn och kameran kommer bättre överens snart, så jag får använda bilder från den istället.

Melvin började även att öva inför helgens bravader, då det vankas halloween firande. Kanske han kan skrämma en och annan kotte med lite BUS ELLER GODIS!!! uppe i fjällvärlden ;)

                                                           

Filmen som vi hyrde ikväll va dessvärre inte nån direkt lyckad eller spännande film på något sätt och vis. Va rätt så icke händelserik alls. Få bli en bättre film nästa gång! Skulle jag ge den poäng på en skala mellan 1-5, skulle den nog få en svag 2:a. Inget att rekomendera från min sida precis. Så man kan säga att några parti Maxi Yatzy avslutade kvällen fin fint! ;)

                                                        

Nä, nu börjar mina ögon att gå i kors, så det är nog dags för jag och Asterix att krypa till kojs och invänta en ny arbetsdag imorrn.Natti natti och sov så gott från en sömnig Asterix och Malin.


Min Asterix!

  2008-10-27 @ 16:51:09 Allmänt Kommentarer (1)
Ha varit jätte duktig idag! =) Han ha varit hemma hela dagen alldeles själv för första gången. Självklart har jag ju varit hem mellan gångerna, för att vara säker på att det inte hänt små olyckor! Men han har klarat av hela dagen utan en enda en! och jag är lycklig!

                                                            
och ni kan gissa om Asterix va lycklig han med! Han sprang runt som en vilding när jag kom hem och va lika lycklig han! 
                                                           
Så nu ska vi ta och äta lite mat och gå ut en sväng sen. Å kan hända att det blir en mys kväll med en rysare och lite maxi yatzy med N sen! Kan ju inte bli bättre. Känner mej verkligen laddad för en riktigt skräckis med lite smått och gott till. Hoppas bara att det finns någon nyhet på den hyllan.

                                                                    

Lunch rast...

  2008-10-27 @ 11:05:35 Allmänt Kommentarer (1)
har jag nu! Först hem och hämta Asterix, som är så duktig på att vara ensam nu. Tillbaka på jobbet och sen hem igen. Går bättre och bättre för var dag, så snart kanske han fixar eftermiddagarna oxå *hoppas*. Men vad skulle jag göra utan Nina!? Går inte med ord att beskriva hur tacksam jag är över att du hjälper oss här hemma. 
                                     
Men en smarrig middag ska jag allt fixa nån kväll du har tid att titta förbi ;)

                        
Nä, dags att gå ut och rasta Asterix nu och sen tillbaka på jobbet igen. Värst vad rasterna går på tok för fort jämt. På återseende!

                             

Sängdags...

  2008-10-26 @ 23:38:23 Allmänt Kommentarer (0)
är det för mej och Asterix nu! Klockan börjar allt bli på tok för mycket. Och ska jag orka upp imorrn bitti, så är det bäst att jag kryper till sängs nu.
Men min helg har varit toppen men ännu bättre hade den avslutats om min andra hälft varit hemma, men tyvärr har han dragit sin kos mot Lit igen. Men jag har Asterix och det är jag glad över.
Så nu får jag tacka för en trevlig dag och önska er alla en god natt sömn och hoppas att ni får en bra måndag imorrn.


                                                 sov så gott på er!Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix