Massage

  2009-01-21 @ 20:46:12 Vardag Kommentarer (2)
Vaknade med samma onda nacke och huvud idag! =( Jäkla skit tänkte jag. Va dum nog som inte fråga sjukgymnasten när jag va dit igår, om hon hade kunnat titta och knäcka till den. Dagen gick och väldigt trögt dessutom, men på eftermiddagen fick jag hjälp =) En arbetskompis var så snäll och ställde upp. Ett liniment stift och massage just nedanför nacken gjorde susen. Det gick inte länge förrän huvudvärken släppte, men jag vågade inte titta uppåt eller åt sidorna, för att vara rädd att det inte skulle hjälpa. En härlig brännande kännsla som gjorde gott! La mej och vila en stund när jag kom hem och kände inte alls för att ta någon promenad med Asterix ikväll. Just då iaf. Men han va pigg och ville inte sova, så vi tog oss en promenad iaf. Jätte härligt väder och jätte härligt att få komma ut i friska luften.
Så nu ska jag ta och värma en värmekudde och ta med mej Asterix till soffan för myspys innan man tar en sväng in i duschen.

Håller tummarna för en piggare nacke imorrn!! ;)


Bild: Träningsspecialisten

Linnex + massage = Guld

Kommentarer
Postat av: Nina

Men va bra att du fick hjälp till slut! Hoppas det håller i sig nu =) Vill ju inte att min goa vän ska ha ont i onödan! Har haft en kanon dag! Imorron ska jag byta gardiner i Melvins fönster. putsa insidan på några fönster och försöka hålla igång så mycket som möjligt för då kanske bebben vill komma ut! Stor kram till dig vännen!

2009-01-21 @ 20:50:51
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Nina

Äre två dagar kvar att jobba nu innan du gör helg?? Sov så gott vännen så hörs vi och ses. Till helgen lär vi ju träffas iaf!! Kramelikram

2009-01-21 @ 22:05:59
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix