Mamma, Nina, Mikael & Sam

  2009-02-11 @ 22:14:35 Vänner Kommentarer (0)
Idag har jag haft en ledig dag eller en flex dag egentligen. Tog en sån dag idag eftersom jag kommer att jobba på min lediga dag imorrn och eftersom det inte skulle bli så många dagar i stöten, så tog jag en ledig dag idag.
Vädret var dessvärre inte det bästa! Fint, soligt och underbart bara temperaturen hade varit den
lägre än -20 grader. Hade ju sett fram emot en ny runda med skidorna och Asterix i morse annars, men det fick varckert vara och vänta tills nästa gång tempen tillåter.

Mamma kom iaf och hämtade upp mej när hon slutat klockan tolv idag. Vi tog svängen ut på stan för att fixa lite saker inför lördagen och även en sväng förbi hos Nina med familj. Mamma och pappa ( fast utan pappa ) ville lämna över en liten present åt den nyfödde Sam.  Sen ville ju mamma självklart se det lilla underverket oxå =)

Efter detta for jag hem och hämtade upp Asterix och brummande ner till Nina igen, där jag blev bjuden på middag. Mannen i huset höll på att tillaga en godare lasange, så jag kunde ju inte annat än att tacka ja ;) Även Alice kom förbi på middag. En smarrig efterrätt intogs oxå, nämligen en semla *mumma*.

Sen har jag sytt lille Sam och funderade ett tag på om jag skulle stoppa ner honom i fickan innan jag for hemåt igen ;) Men jag kom underfund med att det egentligen inte är så länge kvar tills fredag ändå.

En trevlig dag och kväll med andra ord! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix