Grattis vännen!!!! ♥

  2009-12-11 @ 12:39:45 Vänner Kommentarer (11)

Idag är det min bästaste och finaste Nina som fyller år!
Hela 29 år blir hon!
Lite smågammal va!? ;)
Snart 30 år.
Men än så länge är hon allt fortfarande ung och hur snygg som helst! ;)




♥ Ett jätte stort grattis till dej älskade vän! ♥




Kommentarer
Postat av: Sockenvägens Söta

Hi, hi nina goes Linda Rosing tror jag på den bilden, rasande vacker ;-)

Och vilken stämning att fira lucia när man har barn, såååå vackert! Förstår att du vill ha allt klart tills bebben kommer, men som sagt vila lite också! Massa kramar från oss på Sockenvägen!

2009-12-11 @ 13:09:17
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Malins farmor

Grattis på födelsedagen Nina!

Det är så härligt att se hur goda kompisar Malin och du är, jag blir riktigt avundsjuk. Inte för att jag missunnar er vänskapen, utan jag skulle gärna ville ha ett säkert och troget kompisförhållande själv där vi kunde göra saker tillsammans och att vi hade samma intressen. Fortsätt att måna om vänskapen och lev och må bra både på din födelsedag och alla andra dagar!

2009-12-11 @ 13:22:21
Postat av: Nina

Elsa: Tack så hemskt mycket. Ja jag är så glad som har världens bästa Malin i mitt liv! Hon är en underbar människa! Tack för gratulationerna :) Men det va då en fruktansvärd bild hon lagt ut på mig. Tur att hon har en låst blogg! Oj oj, blir ju mörk rädd!

2009-12-11 @ 22:05:38
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: sara

Hahaha

Vilken underbar bild :)

Önskar dig en härlig helg. Kram

2009-12-12 @ 08:45:29
URL: http://attbaravarasara.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej! Hoppas att ni mår bra allihopa! Och bebben i magen osså såklart!

Klappa om magen!

DU har en award/utmaning att hämta hos mig! KRamar

2009-12-12 @ 14:28:47
URL: http://zupermamman.blogg.se/
Postat av: Tomas

Men vilken rolig bild. Jag skrttar så jag får ont i magen!! :-) Var har du gjort den?! :-)



Jag letade ljusen på ICA men kanske var de tillfälligt slut eller också missade jag dem för jag hade lite bråttom. Vore mysigt med lite juldoft.



Vad roligt att du tycker om min blogg, känns så roligt att skriva när ni alla säger så :-) Jag gillar ju din också men respekterar att du har massa annat för dig just nu såhär innan bebben ska komma. Herregud! Snart januari :-) Sätt en deadline att försöka ha allt klart till jul så du kan vila och njuta av julens alla delikatesser nu! :-) Sköt om dig och vad roligt att träffa er i helgen :-)

2009-12-14 @ 22:16:57
URL: http://tomasliv.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

TAck vännen! Ja du måt tro att 15 pix är mer än välkommet nu när man snart går på föräldraledig, då kan man med gott samvete unna sig att shoppa lite ändå ler Hoppas allt är bra med dig och grodan, mitt frö är grymt livligt, så jag har sådana problem att sova, hn sparkar sönder mig innifrån känns det som, annat var det med svea, hon var lugn å fin - fast nu är det ifs full fart, så kanske blir detta istället en lugn bebbe då den väl tittar ut?! Man kan hoppas... skratt* KRAM

2009-12-15 @ 11:22:48
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Tomas

Ja en riktig pingla är hon då! Skoj funktion, måste kika vad jag har i min tele. Har då aldrig tänkt på det där med ramar etc, har ju en ny mobil för sjutton gubbar :-)



Jag mådde sisådär på söndagen kan vi väl säga. Haha. Men faktiskt inte så dåligt som jag hade förväntat mig! Tur var väl det för det var en hård kväll och bakslaget hade kunnat gå till historian men jag skötte mig med vattenintag och lite makaroner och korv innan jag la mig. :-)



Försök att inte fundera så mycket på vad som skulle ha blivit gjort, sikta in dig på att göra det som måste göras innan den stora entrén för bebben. Sen är du ju ändå hemma och ledig så du ska ju ha något att roa dig med då bebisen sover och sådär :-)



Lycka till med spjälsängen. Är det en från IKEA och problem uppstår är det bara att du hör av dig! Hjälpte ju Karrå att montera ihop deras precis innnan Leah föddes. Och på tal om Karrå o Leah är det väl bäst att jag springer till tvättstugan nu, vankas nämligen prommis med de två nämnda damerna!



Ha de bra :-)

2009-12-15 @ 11:34:40
URL: http://tomasliv.blogg.se/
Postat av: Nina

Tänkte bara berätta att imorron 21.30 så är det House of wax på kanal 6!

Den måste man ju se!!!

KRAMIZAR!

2009-12-15 @ 14:39:25
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja du är så välkommen hit ;-)

2009-12-15 @ 15:55:47
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Jenny

HAHAHAHAH :DDD Lovely!

2009-12-16 @ 10:58:34
URL: http://vardagarmedjenny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix