Stockholm dag 1

  2009-08-02 @ 22:20:51 Nöjen Kommentarer (3)
Nu är vi hemma igen, internet är tillbaka och jag har lite tid över för att sammanfatta en del av vår lilla tripp ner till Stockholm förra fredag. Fredagen började med att vi packade bilen och rullade mot vårt första stopp som skulle bli i Uppsala hos LG´s kusin Karolin. Där skulle vi få övernatta en natt innan vi fortsatte ner till Stockholm, eftersom vi inte hade hotellrummet förrän lördag. Där fick vi iaf följa med på bio premiär. Lite skillnad att gå på bio där nere, om man jämför med här hemma.


En action film. Och jag som inte alls är så hemskt mycket för action alls, men jag måste säga att jag tycker att denna film var värd att se. Jag gillade den faktiskt! =) Förutom att vi från Norrland blev tvugna att hålla för öronen emellanåt :p

Lördag förmiddag kom vi fram till vårt hotell i Stockholm. På Södermalm låg det. Vi checkade in och begav oss ut på stan i det vackra, soliga och varma vädret. Det var ljuvligt. Där handlade vi lite småsaker och bara strosade omkring innan vi gick tillbaka till hotellet för att svida om, för att sedan bege oss till Gröna Lund. Vi hade ju fritt inträde och dessutom var det lördag och dags för Sommarkrysset.
Vädret var underbart, men folk i massor, så det var inte alls det lättaste att ta sej varken framåt eller bakåt.
Efter några varv blev vi iaf hungriga och beställde mat väldigt nära och bra för att kunna sitta ute och äta en god pizza, njuta av vädret och varandra och dessutom samtidigt titta och lyssna på genrepet av kvällens sommarkryss.


Men sedan blev det dags för direktsändning och vi fanns självklart på plats för att titta och lyssna igen =)
Vi hade inga sittplatser, men stod så bra så vi kunde se allt ändå. Bara en aningens ont i ben och fötter innan timmarna som vi stått hade passerat.

Först ut bland artisterna var Roger Pontare och nästa...


The Poodles. Och det blev ett himla drag! ;)


Och näst ut blev Niklas Wahlgren med gitarren i högsta hugg.


Och nästa blev ingen mindre än Måns Zelmerlöw. Även där var det fart och fläkt.


Och så kvällens sista artist var nygifta Pernilla Andersson.


Programledarna fick jag ej på någon bra bild tillsammans, så jag bjussar på dessa istället.


Det var självklart en upplevelse att vara där och se och lyssna på allt live, när man tidigare bara följt med på tv. Men det var inte det lättaste att få en bra bild på dem, eftersom de aldrig stod helt stilla någongång, men några bilder blev det iaf.
Innan vi drog oss ut från Grönan drog vi även svängen förbi ett av alla chokladhjulen och där hade min sambo den turen, att på en gång vinna två kilo kexchoklad. Så nu har vi det vi äter! ;)






Foton: Privata

Efter vår vinst tog vi Djurgårdsfärjan och tunnelbanan hem till vårt hotellrum igen, där vi beställde in två godare drinkar som vi njöt av i varsin fotölj innan sängen kallade på oss, vilket den gjorde rätt så omgående efter vi kommit hem. Vi hade en mycket tidig morgon att se fram emot dagen därpå.

Fortsättning följer....





Kommentarer
Postat av: Therese - Lurans blogg

Ni ser verkligen ut att ha haft det mysigt... Kramar i massor!!!

2009-08-03 @ 12:47:18
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Vendela

Förstår att det var en upplevelse att se det live! och för övrigt verkar ni också haft det supermysigt :-)



Många kramar!

2009-08-03 @ 18:43:57
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Nina

Puss å kram till min underbart goa vän. Du är verkligen unik! Å jag är sååå glad. Å längtar till januari/februari som tusan :*Å nästa vecka, då jäklar ska vi ha det bra!

2009-08-03 @ 20:30:21
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix