Uppesittarkväll...

  2008-12-23 @ 23:25:35 Jul mys Kommentarer (2)
Tänk att denna kväll ska vara så mysig. En kväll som man bara vill vara hemma och mysa en massa på. Men full rulle har det varit i stort sett hela kvällen. Granen är klädd, köksoffan är omklädd och nästan alla klappar är inslagna och klara. Ska fixa den sista om en liten stund. Älsklingen gjorde upp en eld i kakelugnen och vi kunde bara sätta oss ner och känns lugnet och att det faktiskt är jul =) Men så kom han på att han ville vara med på ett parti Monopol nere hos brodern. Dock ville inte jag följa med. Utan ville bara vara hemma och njuta av allt runt om mej. Så jag och Asterix ha precis kommit in från svärföräldrarna. Där avnjöt vi en kopp glögg och härlig julmusik. Åter hemma igen och jag tror att vi mysar ner oss i soffan och inväntar att vår älskling ska dyka upp snart =)

Hoppas att ni haft en riktigt mysig dag och kväll, så här dagen före julafton och att ni får en riktigt mysig julafton imorrn, om man inte hinner slinka in något imorrn!

Bjuder på lite kort från kvällen.


Granen klädd och grann.


Älsklingen och Asterix tog en tupplur efter maten.


Asterix fick en liten tomte han med...


och den levde han rövaren med, vill jag lova. Fick lägga undan den sedan, så att den håller hela julen ut ;)

Foton: Privata


Kommentarer
Postat av: Vendela

God jul på dig :-)

2008-12-23 @ 23:33:54
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Leonita & Egzona

God jul!

2008-12-24 @ 21:10:26
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix