2 efterlängtade kompisar!

  2009-09-15 @ 12:01:04 Inredning Kommentarer (3)
Vi har haft lite otur här hemma de sista veckorna. Eller egentligen hände allt på en och samma vecka.
Under helgen så åkte dammsugaren och bara några dagar senare bestämde sej även diskmaskinen för att slå följe. Då brann den upp! Den var gammal och har diskat dåligt länge, men när väl dammsugaren slutade att suga, så bestämde sej diskmaskinen för att sluta diska oxå.
Och inte nog med detta. Ugnen har varit lite halvknasig en längre tid. Den har glappat till och från och direkt gammal är inte den. Men LG tänkte iaf att han skulle undersöka den i helgen som var och till vår fina förvåning, så hade även den brunnit innuti. KUL! Allt på en och samma gång.
en ny dammsugare köptes och i fredags var vi på Agas här i Dorotea och köpte oss en ny diskmaskin, men till vår lycka så gick spisen att laga utan jätte stora kostnader. Värst är bara att vi måste vänta tills den delen är beställd och hemkommen, så jag kan meddela att det inte är allt för enkelt att komma på vad man ska äta när man inte har en spis att tillaga maten på.
Så jag tror att jag åker hem till mamma och pappa och äter middag ikväll med! ;)
Dom är för hemskt bra och att ha svärföräldrarna så nära, har inte heller varit så dumt de senaste dagarna! ;)

Här har vi iaf våra två efterlängtade och underbara kompisar, som gör stora sysslor här hemma!
Och jag bara älskar dom! =)
 


Kommentarer
Postat av: Emma M

Ha Ha! Eller man ska nog inte skratta... :) Så himla typiskt att allt går i kras samtidigt. Är det inte sant så säg! :p Men allt ordnar sig för er iaf ser jag! Toppen! Ha en skön dag i solen! Kram

2009-09-15 @ 12:17:56
Postat av: Malin

Svar till Emma:

ja, visst är det typiskt! Åker en grej, så åker det oftast fler på en och samma gång! Alltid så att de brukar följas åt och nu hade vi den oturen att det var just tre väldigt bra grejor som for på en och samma sväng. Men skönt att det är fixat så gott som nu! Nu är det bara spisen jag vänter på! =) Sen hoppas jag att det är lugn en stund! ;)

Ha en skön dag i solen du med!

Kram kram

2009-09-15 @ 12:32:38
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Gunnel

Ja, visst är det typiskt! Vi hade samma problem ifjol. Inom tre månader pajade diskmaskinen, tumlaren och kylskåpet. Inte kul, men dyrt!

Härligt att se din lilla "kulmage"!

Kram från Gunnel, Björn och Alice som hälsar till Asterix.

2009-09-15 @ 22:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix