Vovve & Sälle

  2009-10-27 @ 11:14:42 Familjen Kommentarer (12)

För ett par dagar sedan hade Sockenvägens söta ett inlägg om Internationella Nalledagen, där hon funderade om man hade kvar sitt allra första mjukisdjur?
Självklart tänkte jag anta utmaningen, när jag till och med funderade tidigare om jag skulle hämta hem mina älskade djur. Vovve och Sälle.

Dessa mjukisdjur har följt mej under hela min uppväxt. Dom fick följa med överallt när jag var liten. Skulle vi åka bort och sova fick dom självklart följa med, skulle jag kliva upp och kissa på natten, fick dom givetvis även följa med på toaletten oxå.
Ja, dom var med precis överallt!
Dom fanns alltid vid min sida.


Vovve fick jag när jag föddes och Sälle (en säl) kom några år senare. Vilket oxå syns på Vovve. Han har hängt med många tvättar, har inga ögon kvar, utan ser allmänt sorgsen ut och för att inte tala om ÖRONEN!! Det BÄSTA på hela hunden. För visst ser ni att det är en hund? Dom är så trasiga, att han skulle nog inte palla en tvätt till. Det är de delar som användes flitigast på honom. Dom "tövlades" hela tiden! Doften är tyvärr inte dessamma på dem nu, som när jag var liten. Men jag minns den som om det skulle varit igår.







Foton: Privata


Önskar er en fin tisdag.

Kram Malin, Vovve & Sälle


Kommentarer
Postat av: Mamma

Älskade lilla Malin! Oj oj vad dessa gose djur varit med om! Tänk då vi var på Åsele marknad och du tappat vovve ur vagnen,men som tur var så såg en annan bakom oss vad som hänt och sprang ifatt oss med din vovve. Tänk alla gånger jag va tvungen att tvätta dom, värst va nog vovve, tog ju lite tid att bli torr!!Han var nog din bästa vän i vått och torrt!!Fast sälle va ju go han med men inte som vovve!Undrar just om Michael skulle våga visa sina små älsklingar som han hade? Har ju också varit med en del! Men kul att dom är kvar. Ska bli spännande att se vad din lille kommer att gosa med!! Nu ska jag snart iväg på jobbet, ha en bra dag så syns vi snart! KRAM KRAM!

2009-10-27 @ 11:33:35
Postat av: Malin

Svar till mamma:

Jodu, dessa djur har varit med om en hel del! Men mest är det vovve som alltid fått varit den som hängt med mest. Och tänk bara när jag tappade honom på Åselemarknaden. Vilken tur att det var en snäll person som såg detta, för vad skulle jag annars gjort. Och jag minns att det ALDRIG var roligt när du skulle tvätta dom. För det första försvann den goda doften, sen fick man alltid vara utan dom så länge. Men jag är otroligt glad att jag har dom kvar och jag undrar just om Michael skulle våga visa sina små älsklingar ;) Tänk bara hur Gosse ser ut! oj oj oj! ;)

Men dom har alltid hängt med i vått och torrt. Och visst kommer det att bli spännande att se vad vår lill* kommer att gosa med.



Ha en bra dag och kväll på jobbet, så ses vi snart!

KRAM KRAM

2009-10-27 @ 11:49:28
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Åhh gud vilka gossiga saker, jag ser att du ÄLSKAT dem mycket under åren ;-) Stor kram!!!!

2009-10-27 @ 12:42:38
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Nina

Hihi, ja snacka om att dom ser älskade ut!

Tänk att man fastnade för vissa gosedjur!

Jag hade en gigantisk Sälis! För just så hette han =) Han va alltid i min säng. Tror dessvärre att alla mina gosedjur är kastade =( Har inga kvar så vitt jag vet!

Kramar!

2009-10-27 @ 13:02:12
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Nina

Ibland har man såna där dagar! Jag har dom alldeles för ofta ;-) Lat som man är!

Men idag är det lite mer fart på mig iaf!



Kramar till dig!

2009-10-27 @ 15:05:13
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Lina

Såg den här och tänkte på dig. Ett litet tips! http://annamirjamaria.blogg.se/images/2009/jul_58549998.jpg

2009-10-27 @ 18:52:23
Postat av: Malin

Svar till Lina:

Mycket fint!! Kan absolut vara något!

2009-10-27 @ 19:01:16
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja jag har Asterix att tacka ;-)

Ja tänk så roligt att det nu är din tur att vara i vecka 27! Så skoj att vi dessutom har exakt ett år mellan våran graviditeter!



Kramar till dig vännen!

2009-10-27 @ 19:53:19
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Vendela

Ååå syns verkligen att du älskat dina gosedjur, speciellt hunden, verkligt mycket :-)



Du måste ju titta in till min blogg så får du se vad Olivia åstadkommit med sitt älskade lamm på bara 5 år! Hon tycker också om att "plocka" med öronen så dem är det inte mycket kvar av skratt



Kram kram

2009-10-29 @ 11:07:15
URL: http://vendelasextioatta.blogg.se/
Postat av: Sockenvägens Söta

Hej goa du! Ja, tradera är verkligen farligt, fast jag är sååå nöjd att jag vann vingarna, de ville jag verkligen ha, och nyss vann jag ytterligare en sak som jag verkligen ville ha. Men nu är det stop, finito och sluttraderat för mig på ett tag ;-) Har hämtat ut pandurogrejorna idag å så sugen ajg blev att pyssla, får snart, snart ses för en kreativ kväll! Stor kram vännen och grodan i magen :-)

2009-10-29 @ 15:52:15
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Lillebror!

HIHI!!

Minns du då Vovve "Tappade" ett öra?

Haha!!!!

2009-10-31 @ 19:03:44
Postat av: Malin

Svar till lillebror:

Jo, jag minns så väl när Vovve "tappade" ena örat! Jag blev så rädd på en gång jag såg det ligga på golvet utanför toaletten =( Puhh..., vilken tur att det bara var mammas nylonstrumpa som hade råkat följa med. Hi hi ;)



Massor med kramar till världens bästaste lillebror!

2009-11-02 @ 13:17:40
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix