Sundsvall

  2009-11-10 @ 16:47:00 Graviditet Kommentarer (0)

I fredags gjorde jag och älsklingen en tripp ner till Sundsvall för shopping! Vi kände oss båda pigga för att dra iväg och det blev verkligen en hel dag innan vi var hemma igen.
Vi begav oss iväg vid sju tiden på morgonen och var inte hemma förrän vid elva tiden under kvällen.
Men så hade vi bilen proppad med ALLT möjligt. Så mycket att vi fick lämna Asterix bur hemma i Hoting, eftersom den inte fick plats helt enkelt. Tur att han fick plats iaf ;) Han fick tillbringa en hel dag i Hoting.

Allt gick jätte bra och smidigt och vi hade det mesta med oss hem, som vi hade tänkt.
Fast skötbordet fann vi ej =( Det är lite svårt och helst när vi har ett badrum som inte är allt för rymligt. Men det kommer att lösa sej. Vi får väl ge oss iväg på en till tripp helt enkelt ;)

Jag har tyvärr inte fotat något. Det skulle bli så mycket bilder av ALLT, att ni skulle bara bli less av att titta.
Men ett besök på IKEA blev det. fast av en liten besvikelse. När de höll på att bygga om hela barnavdelningen, så det var mer eller mindre kaos där. Fler besök på Barnens Hus och Babyproffsen, där vi hittade mycket vi både ville ha och köpte. Polarn o Pyret, Lindex, H&M, ja jag minns inte ens alla affärer vi hann springa egenom under dagen. Avslutet blev Biltema, Jula och Byggmax. Sedan kunde vi åka hem med bilen packad upp till taket i värdlens skitväder och rätt så trötta i benen och ryggen. 

Helgen har jag kunnat tillbringa bland alla grejor vi inhandlade. Bara sitta och titta, gå egenom och känna på, gång på gång =)

Fredagen var helt enkelt lyckad från start till dess att vi föll ner på huvudkudden!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix