Söndag.

  2009-07-06 @ 18:10:02 Helgmys Kommentarer (2)
Även igår var en lugn dag här hemma. LG var ute och höll på med garaget förstås medan jag och Asterix höll oss inne och hade en mysdag där vi inte gjorde ett endaste dugg.
Men dagen gjort och det blev dags att sno ihop lite mat. En makaronpudding fick det allt bli, så att det även blev lite matlådor. Efter maten ringde Lovisa (min kusin) och skulle bjuda på efterrätt. Vilken tajming! =)
Pappa, Lovisa och Norton hade varit och köpt glass, som de kom och bjöd oss på. Sen var det inte mycket annat än att packa väskan och göra allt klart, eftersom klockan blivit så mycket att det var dags för älsklingen att åka iväg sista veckan på arbetet igen innan semester.

Lovisa tog fram gitarren och sjöng och spelade, medan pappa kollade blocket och Norton och Asterix byggde koja i hallen. Jag hade då fullt upp med att kolla in kojan som byggdes. Där hade de så mysigt Norton och Asterix.


Efter de åkt hem, så tog jag bilen och åkte ner på macken för att se om det fanns någon film inne som jag kunde se igår kväll, när det aldrig går något bra på tv´n nu under sommarn. Någon rysare blev det inte! det är något som jag ogärna tittar på själv, så med mej hem hade jag Benjamin Buttons otroliga liv. Skar upp lite vattenmelon och tog med mej Asterix och mysade ner oss i soffan framför drygt två och en halv timmas lång film. Men den var absolut värd att se, trots att jag blev lite småtrött innan den var slut. Sen kunde vi somna gott båda två.


Foton: Privata och Cdon

Kommentarer
Postat av: Farmor

Hej Malin! Du glömde ta en bild på Lovisa när hon spelade och sjöng, det hade jag gärna sett också.

För övrigt hoppas jag att det nu är bättre i ditt knä och att det är helt bra till semestern börjar. Jag hoppas att du och LG har tid att komma på söndag, han måste väl vila från bygget några timmar ibland. Vi hörs och vi ses!

2009-07-06 @ 22:15:23
Postat av: Malin

Sv. till farmor:



Jo, jag missade att fota Lovisa när hon spelade och sjöng. Men nästa gång lovar jag att fota henne när hon lånar gitarren av LG =)

Annars är jag lite bättre i knäet! Det är inte helt bra, så jag blir hemma imorrn oxå för att vila och se om jag kan jobba på onsdag.

Självklart vill jag komma på söndag. Jag ska säga till LG att han måste ta en paus i bygget och följa med han oxå.

Nu ska jag ta med mej Asterix och krypa till kojs.

Sov så gott så hörs vi och ses.

KRAM KRAM

2009-07-06 @ 23:15:20
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix