Tisdagspåhälsning!

  2009-01-27 @ 22:16:06 Vänner Kommentarer (2)
Efter jag fått i mej middagamaten, så drog jag och Asterix på en härlig promenad. Var så härligt väder, att man kunnat vara ute hur länge som helst. Men hade klätt mej alldeles på tok för varmt.
Efter vår runda tog vi en sväng förbi hos bästaste Nina och Melvin. Var så länge sen jag var förbi där, så det var verkligen på tiden =) Vi drog ett antal parti av vårt favoritspel. Nämligen Maxi Yatzy ;) och tänkas att Nina vann flest gånger ikväll. Inte illa damen :p Pratade i massor om allt och inget! Hur trevligt som helst och bäst av allt var nog vårt kvällfika som hon bjöd på ;) Inte alla som får semlor till kvällsfika inte! =) Men det fick jag tillsammans med mjölk! *mums*  och hemgjorda dessutom!
Sen bar det iväg hem igen. Lite tv fick det bli, men nu är det duschen som väntar, så att jag tar mej i säng sen. Är alldeles för dålig på att komma i säng på kvällarna, när det vankas jobb dagen efter igen. Men ska försöka komma mej iväg nu.

Och kanske att vi ses imorrn igen Nina! Då kanske vi hinner med resten som vi planerat in!? ;)


Mums... ;)

Kommentarer
Postat av: lillebror

Vill också ha semla. Fast inte som jag må nu.

God natt på dig.

2009-01-29 @ 00:58:22
Postat av: Malin

Storasyster svarar lillebror: Du ska få en semla bara du kommer och hälsar på mej!! =) men INTE förrän du är FRISK från ALLA bacelurer!

2009-01-29 @ 20:00:45
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix