MIRRORS

  2009-02-25 @ 22:36:29 Nöjen Kommentarer (0)
Igår kväll blev det förresten en ny rysare tillsammans med Nina. Eftersom SAW V inte alls levde upp till förväntningarna tänkte vi att det var lika bra att se en ny kvällen efter, när vi har rätt så många att ta igen och när vi liks var på G ;)
Denna kväll blev det Mirrors.
Men varför? Filmen var helt okej i handling och allt, men när vi sedan kommer till slutet. Vad händer!!!??? Hel sjukt slut!
Ska dom inte lyckas få till en riktigt ruggig och spännande rysare och samtidigt kombinera in en vettigt och bra slut...?
Men det kanske är själva grejen med rysare. För de flesta vi sett och som handligen har varit bra på, så har slutet varit så hemskt att man blivit arg!
- Men av någon konstig anledning så verkar vi dras till dom ändå Nina! ;)
Men håller med dej! Nästa gång så tar vi Mamma Mia =)


Bild: Cdon

En före detta polis försöker få ordning på sitt liv och skaffar ett jobb som säkerhetsvakt vid de förkolnade ruinerna av det en gång berömda varuhuset "Mayflower" i New York. Men snart börjar han se vidriga skräckbilder i byggnadens speglar, och han måste börja gräva djupt i hemligheterna kring husets förflutna...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix