Tävlingsdags!

  2009-04-03 @ 15:31:14 Tävlingar Kommentarer (0)
Granne med Selma har en utlottning av ett underbart smycke från Design atenga. Värdet på smycket är 560 kr. Smycket är i 99,9% finsilver och kedja i sterling silver/band i läder med sterling silver detaljer. Och det bästa av allt: Man kan välja texten själv.



Tävlingen pågår till 15 april kl. 22.00.



Hos Vit & Pastell! Du kan vinna en fin brödduk från Green Gate, söta äggkoppar från Duka och ett gulligt påskägg från Maileg.



Dragning sker söndagen den 5 april.



Bubbelrummet har en jättefin utlottning. Dessa fina hjärtepinnar som du kan sätta i en blomkruka eller annat som din fantasi säger dig.



Tävlingen avslutas den 14 april.



Hos Hwita Drömmar kan man ta chansen att vinna dessa söta små korgar. Tävlingen sponsras av butiken Stilmagasinet i Örebro och du tävlar om två fina korgar som man kan ha en liten blomma i eller varför inte ett ljus?


Tävlingen pågår t.o.m. lördagen den 11 april (påskafton)!



Flaggduken 2 startar upp en liten tävling. Lottar ut lite kärlek, triss i hjärtan i Fil de fer. Ett hjärta till tre olika personer.



Vinnarna dras den 26 April.



Nu är det dags för 1-årskalas hos Huset på Landet Pris 1 och 2 lottas ut bland alla som deltar i utlottningen, medan pris 3 lottas bland dem som länkar till utlottningen i sin blogg. 1:a priset är en vit vimpel med spetskant och sex olika vintage-motiv. 2:a priset är en krukpåse med påskmotiv och en liten äggkorg. 3:e priset är en krukpåse och två påskkort.







Du kan delta i tävlingen t o m 5/4.



En grannlandsutlottning hos My home is my Castle by Kari och dessutom en överraskning!



Tävla kan du göra till den 19/4.



JCarpeDiem  tänkte lotta ut en söt T-sil samt lite T. T-silen är en jordgubbe i silikon. Teet är en hg vardera av Roobios Cheescake och Djurgårdsblanding.



Tävlingen slutar den 5 april.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Malin. En tjej på 25 år. Sambo med världens bästa kille, mamma till den underbaraste sonen på jorden. Tim. Och matte till finaste vovven, Asterix